Cubeservice

Hoe is het begonnen?

Cubeservice kennen velen vooral van het leveren en plaatsen van grote professionele kerstbomen (tot 16 meter) inclusief leveren, neerzetten en kerstversiering (verlichting) aanbrengen. Daarnaast was Cubeservice actief in het coaten van vloeren (in vooral technische ruimten) en het isoleren van kruipruimten. Veel technische,  besloten ruimten en (brug) kelders waren in een zeer slechte staat. Aanwezig stof en ongedierte uitwerpselen maakte dat Cubeservice hier in overleg met potentiele opdrachtgevers graag wilde reinigen om goede arbeidsomstandigheden te kunnen garanderen. Simpelweg, ruimte grondig reinigen, vloer coaten en daarna volgens rooster en reinigingsschema schoonhouden en dat doet Cubeservice (gelukkig) nog steeds. Veel schakel, ICT verdeel en schakelruimten, (lift) machinekamers zijn vol (fijn) stof en verontreinigingen. Cubeservice maakt voor veel opdrachtgevers deze ruimten verontreiniging en stofvrij. Dit is beter voor de aanwezige apparatuur en componenten, schoonmaakonderhoud zorgt voor onderhoudstechnici, monteurs en bezoekers van de ruimte(n) voor normale arbeidsomstandigheden.
Na een opleiding bij het liftinstituut zijn deze werkzaamheden uitgebreid naar liftschachten, machinekamers, putten, riool en oppervlaktewater technische ruimte(n) en zelfs tunnel technische ruimte(en), machinekamers, enz. Ook heeft Cubeservice de eerste lijn opvolging verzorgd inzake storingen aan flexibele afsluiting (pollers) en de piketdienst Hubertustunnel ingevuld. Vanaf 2006 is Cubeservice een uitvoeringsspecialist inzake tijdelijke wegafzettingen, verkeersomleidingen, kortom verkeersmaatregelen in de breedste zin van het woord.
Nu ruim 10 jaar later is Cubeservice de uitvoeringspecialist en heeft inmiddels alle kennis in huis om ongedierte te verdrijven en/of te bestrijden.

 

vernieuwend een stap vooruit

 • Wensen en doel
  U heeft wensen en een duidelijk doel. Cubeservice voert het voor u uit.
  Cubeservice is niet vernieuwend als de opdrachtgever dit niet wenst. Anderzijds is het meedenken met de opdrachtgever een regelmatig terugkerende eer. Ook het mogen uitvoeren van toezichthouderstaken en sleutel/ toegang beheer maakt Cubeservice trots, los daarvan blijven we een uitvoeringsspecialist.
   
 • Samenwerking
  Cubeservice heeft de afgelopen 10 jaar geĆÆnvesteerd in een betrouwbare samenwerking met vele bedrijven uit de regio. Waar Cubeservice wel de kennis of handjes heeft maar niet de materialen zijn deze bedrijven de leverancier, voorraadhouder en partner. Opdrachtgevers weten Cubeservice te vinden, waarbij maximaal haalbare dienstverlening, service en kwaliteit de basis vormt van langdurige professionele relaties.
 • Het begint met een aanbieding (offerte)
  Het begint met uw vraag (uitvraag/ offerte aanvraag).
  Als Cubeservice een aanbieding voor u mag maken, zal u een vergelijk kunnen maken. Als Cubeservice werkzaamheden voor u mag uitvoeren, zal u het resultaat kunnen beoordelen. Uw beoordeling is ons veel waard. Onze offertes zijn duidelijk, we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Niets meer, niets minder. Offerte vooraf, zekerheid bij uitvoering, factuur na (akkoord) uitvoering.
   
RHD InternetDesign 2016